Dne 20.04 závřeno

O iPhone 7 jsme si na (odkaz) magazínu psali již několikrát, nicméně lidé po celém světě dále a dále spekulují, co všechno bude mít nový a již v pořadí sedmý iPhone jako příslušenství a prakticky jak bude celkově zpracovaný, co bude obsahovat a co obsahovat na druhou stranu nebude atd. Jedná se opravdu o hodně dlouhý seznam spekulací a každý si myslí něco úplně jiného, což je logické a dobré - nicméně každý den je na internetu publikován nějaký koncept iPhone 7, který obsahuje nějaké novinky a možnosti, které jsou originální a lidé je milují.

Nicméně jaká bude realita a co všechno bude iPhone 7 obsahovat? To je zatím pouze a jenom ve hvězdách a vědí to pouze samotní vývojáři, grafici a manažeři společnosti Apple, kteří si pochopitelně vše nechávají pod pokličkou a dokonce mají ve smlouvě striktně zakázáno o jakémkoliv detailu nového iPhone nebo prakticky všech zařízení mluvit a to jak s kamarády, tak i s rodinou.

My nyní již víme, tedy v uvozovkách víme, že by nový iPhone 7 neměl obsahovat prostor pro zasunutí 3,5mm jacku a jeho sluchátka budou pravděpodobně bezdrátová, což je logická věc, právě po tom, co Apple koupil společnost Beats. Nicméně vše je ještě stále otevřené a jak se říká ve hvězdách.

Pokud tedy na iPhone 7 bude absence 3,5mm jacku pro klasická sluchátka, bude muset právě sluchátka společnost Apple vyřešit nějakým jiným způsobem a jediná možnost, která se zde nabíjí je ta, že budou sluchátka moderní a bezdrátová.

To se líbí každému z nás, nicméně na druhou stranu pokud si budete chtít k iPhone dokoupit nějaké jiné sluchátka, budou muset být jen bezdrátová, což se ve většině případech poměrně hodně prodraží, což je ta černější stránka bezdrátových sluchátek. Nicméně na druhou stranu se jedná o moderní zařízení, které jde s dobou, což je jenom dobře a pokud chce jít společnost s dobou, musí se moderním trendům přizpůsobovat.

29.03.2016