29.03 - 1.04 zavřeno

iPhone 7 je v poslední době nejvíce diskutovaným mobilním telefonem na světě. Každý den jsou na internetu nové spekulace a domněnky, jak by mohl vlastně vypadat, jaký bude mít displej a každý kdo se o mobilní telefony zajímá si o něm již nyní, ještě před uvedením, dělá svůj obrázek. Bude se jednat bezpochyby o revoluční mobilní telefon, který si každý z nás zamilujeme.

Nicméně další otázka, která je zde zcela jistě na místě je fakt, jaké bude mít vlastně iPhone 7 sluchátka? Jelikož podle posledních uniklých informací (které nejsou nijak ověřené a není jistota, že se jedná o pravé fotografie) by měl iPhone 7 přijít o klasický 3,5 milimetrový jack konektor na sluchátka. Spekulanti se tedy ptají - jaký bude konektor pro sluchátka na novém iPhone 7?

(obrazek)

Na tímto bodem jsou ve vzduchu samé otazníky a nejpravděpodobnější spekulace je ta, že ke každému iPhone 7 dostane uživatel v balení i moderní a hlavně bezdrátová sluchátka značky Beats, kterou mimo jiné společnost také vlastní. Jednalo by se o zcela logický krok, který se zřejmě vyvrbí v pravdivou skutečnost, nicméně jsou zde i další domněnky.

iPhone 7 by měl podle dalších lidí dostat nové a speciální sluchátka, které budou mít místo 3,5 mm jack konektoru známý lightning konektor nově i pro sluchátka. Takže je možné, že je zde i taková možnost, že si budou uživatelé poslouchat z nabíjecího konektoru, což je bylo na jednu stranu pohodlné i praktické.

Nicméně se zatím stále jedná o spekulace, které nejsou zcela jisté a podložené. Jedná se pouze o domněnky, které budou zřejmě uvedeny na pravou míru až na oficiálním představení nových produktů společnosti Apple, kde bude také zřejmě uvedený i nový iPhone 5SE a nové iPady Air v již třetí generaci.

14.02.2016