Aplikace Mail, která je přímo od společnosti Apple je revoluční aplikace, díky které denně můžeme komunikovat a psát jak osobní, tak i pracovní e-maily. Jedná se o hodně propracovanou, přehlednou a hlavně spolehlivou aplikaci, díky které budete neustále v kontaktu se svým okolím a okolním světem.

Aplikace Mail v iPhone a také shodně i v iPadu. Díky nejrůznějším trikům a návodům můžete právě v aplikaci Mail ušetřit hned několik cenných minutek a to v případě pokud budete vědět, jak celkově s aplikací zacházek.

Jednou z těchto věcí, které mohou dokonale ušetřit čas je i rychlý náhled mailu, který ušetří celkově čas v tom, že nebudete muset e-mail rovnou otevírat, pak ho následně zavírat a ještě v některých případech dát opět jako nepřečtený, ať na něj nezapomenete – nebo je možnost si ho nějakým jiným způsobem označit, což je také praktické.

E-maily denně jak přijímáme, tak i následně odesíláme a proč si právě například na cestách neušetřit nějakou tu minutu díky efektivní správě aplikace, kterou používáte právě pro odesílání e-mailů.

Na druhou stranu – je zde hodně konkurenčních aplikací, které mnohdy lidé zkouší, testují a chtějí jim přijít na chuť. Nicméně po nějaké době se opět s radostí vrací přímo k aplikaci Mail od společnosti Apple, jelikož jim na iPhone a iPadu poskytuje všechno potřebné.

Návod je poměrně jednoduchý, nicméně k tomu potřebujete mobilní telefon, který disponuje funkcí 3D Touch, což je právě iPhone 6S nebo jeho větší kolega iPhone 6S Plus. Díky svému modernímu a revolučnímu displeji stačí v aplikace Mail na příslušný e-mail tapnout prstem, který následně na vybraném e-mialu podržíte a ihned se Vám zobrazí okno, kde si můžete daný e-mail pohodlně přečíst v náhledu a to bez otevření.

Doufáme, že Vám tento snadný a jednoduchý návod pomůže a nebudete muset e-maily otevírat, ale budete si je po přečtení článku pouze a jenom zobrazovat a otevírat až při vyřizování.

24.09.2016