29.03 - 1.04 zavřeno

Aplikaci Twitter budete rozhodně všichni, nebo alespoň drtivá většina znát. Tato společnost se rozhodla, že vytvoří a vyvine aplikaci, která bude založena na online a live streamování z mobilního telefonu právě pomocí snadné a jednoduché aplikace. Nějaká doba vývoje ukázala světlo světa aplikaci, která se jmenuje Periscope a jedná se o moderní aplikaci, která doslova a do písmene během jedné noci zachvátila celý svět.

Stačí si aplikaci na App Store stáhnout, pochopitelně zcela zdarma a přihlásit se na ni pomocí svého Twitter účtu. Dále si můžete vyhledat nějaké své přátele a nastavit si notifikaci, když začne online vysílat nějaké své video, které aktuálně prožívá.

Díky aplikaci Periscope se můžete podívat v reálném čase například na předávání slavných cen jako jsou Oskaři, nebo další hodně zajímavé příležitosti, kterých se každý den na světě najde hned několik desítek, možná stovek.

(obrazek)

Nyní došlo ke spolupráci mezi Periscop aplikací a GoPro kamerou, která díky této moderní a adrenalinové kameře umí právě jak si myslíte - přenášet záznam online. Stačí si tedy aplikaci Periscope propojit pomocí WiFi sítě se svoji GoPro kamerou a následně vše přesně nastavit.

Díky tomu můžete během minuty snadno a hlavně rychle přenášet ze své GoPro kamery neskutečné záběry svým přátelům a kamarádům do prakticky celého světa, což je na jednu stranu neuvěřitelná věc, kterou si zcela jistě oblíbíte.

Díky aplikaci Periscope a propojení s kamerou GoPro se dostanete na neuvěřitelná místa, kam se v reálném životě dostanete jen velice těžko. Dále je potřeba také zmínit, že v aplikaci Periscope na Vašem zařízení je video možné shlédnout dalších 24 hodin, následně je video nenávratně smazáno a člověk má bohužel smůlu, jelikož nebyl dostatečně rychlý a bohužel se na video nepodíval - nicméně když si nastavíte notifikace, vše půjde snadno a rychle a již Vám nikdy nic zajímavého neuteče.

10.03.2016