Dne 20.04 závřeno

YouTube je neuvěřitelná aplikace, která obsahuje miliony a miliony hodin záznamu vide, které jsou každý den nově nahrávané, publikované, komentované a miliony lidí po celém světě se na daná videa dívá. V dnešní době je poměrně hodně lidí na YouTube aplikaci a celé platformě závislá při hledání nejrůznějších odpovědí na jejich otázky. Jedná se o novodobé médium, které slouží pro skvělou propagaci a také jako silný marketingový nástroj.

(obrazek)

Nicméně se Vám rozhodně někdy stalo, že jste si otevřeli aplikaci a ihned se Vám začalo přehrávat automaticky nějaké video, což rozhodně nechcete. Ptáte se jak docílit toho, aby se videa automaticky v aplikaci YouTube nepřehrávala? V dnešním článku se podíváme na poměrně snadný a hlavně rychlý návod, jak zabránit automatickému přehrávání videí v aplikaci YouTube.

Automatické přehrávání videí v aplikaci YouTube je mnohdy hodně otravné a někdy se stane bohužel situace, kdy je to zcela nevhodné, což jistě každý z Vás znáte. Je důležité, že v nastavení aplikace pro iPhone v iOS jde tato funkce nastavit a díky tomu zabránit automatickému spuštění, což je ideální věc!

Jak tedy snadno a hlavně rychle vypnout nežádoucí automatické přehrávání videí v aplikaci YouTube?

  1. Na svém iPhone nebo iPadu stačí otevřít aplikaci YouTube.
  2. Myslete na to, že musíte mít verzi aplikaci vyšší než je 11.17.
  3. Jděte do nastavení, najděte si aplikaci YouTube a tapněte úplně dolů.
  4. Použijte vyhledávač nebo spusťte nějaké video, které je Vám aplikací automaticky nabízeno.
  5. Těsně před tím, než se bude chtít spustit další doporučené video - stačí nalést funkci Automatické přehrávání v aplikaci YouTube a tu snadno vypnout.

Doufáme, že Vám tento velice snadný a hlavně rychlý návod pomohl a díky němu už Vás automatické přehrávání v aplikaci nebude otravovat a všechno bude přesně tak, jak být má a jak si to přejete.

22.06.2016