Vlastníte Apple Watch a máte nesmírně rádi statistiky, grafiky a další věci, které zaznamenávají a vyhodnocují nějakým způsobem Vaši denní aktivitu? Ale nejen denní aktivitu, ale i spánek? Pokud vlastníte zmiňované hodinky Apple Watch, zcela jistě se podívejte na aplikaci s názvem Sleep++, která je již ve své druhé verzi. Aplikaci se naučíte používat každý večer, když jdete spát, což je super návyk, který si během jednoho týdne sami a re sami a rychle vytvoříte.

Sama aplikace s názvem Sleep++ zaznamenává pomocí senzoru různé údaje během Vašeho spánku a obratem je odesílá do příslušné aplikace ve Vašem iPhonu, kde jsou data nejenom střádána, ale na druhou stranu také vyhodnocována, což je přesně to, čehož chceme jistě docílit.

(obrazek)                                                                                                                                                                                        

Aplikace je spuštěná během celé noci, pečlivě střádá a posílá na kontrolu všechna získaná data, která jsou vyhodnocována v aplikaci, kde se můžete následně podívat na graf Vašeho spánku, ale také denní aktivitu.

Právě díky zaznamenávání spánku pomocí hodinek Apple Watch a také aplikaci Sleep++ 2.0 můžete spánek vyhodnocovat a podle nasbíraných a nastřádaných dat udělat graf, kdy a jak se Vám nejlépe spí. Samotná aplikace pomohla již milionům lidem po celém světě, kde si lidé určují priority a svůj spánek v závislosti na denní aktivitě vyhodnocují a díky tomu si spánek jednoak zlepšují, ale také  se ráno cítí daleko dokonaleji, jsou více vyspalí a celkově odpočatí, což jsou přesně tři věci, které se od samotného spánku požadují.

Pokud tedy vlastníte Apple Watch, rozhodně si aplikaci s názvem Sleep++ ve svoji druhé verzi vyzkoušejte, jelikož budete rozhodně hodně příjemně překvapeni, což je přesně ten účinek a pocit, který by měl z aplikace a jejího používání každý mít.

16.03.2016