Svět okolo nás je neustále rychlejší a rychlejší - takže je logické, že se mu musíme přizpůsobovat a šetřit denně několik minut času a to hlavně díky správnému používání našich zařízení dokážeme denně několik minutek, které jsou poměrně hodně cenné ušetřit. Co se týče návyků - jedná se o další bod, který s tímto poměrně hodně úzce souvisí a člověk může jistými návyky také ušetřit nějaký volný čas denně, což je ta nejlepší věc jakou si můžeme přát.

Pokud si vezmete i jen takovou jednoduchou a primitivní věc, jako je telefonování a vytáčení telefonních čísel. Ano, právě i takovým základním věcem můžete dát jistý řad a naučit se je rychle ovládat.

(obrazek)

Pokud jste si jisti, jakému telefonnímu číslu jste jako poslednímu volali, stačí dvakrát zmáčknout zelené tlačítko pro volání a okamžitě se Vám telefon přesměruje a začne volat opravdu poslednímu volanému číslu, na které jste volali. Pokud znáte stařičkou Nokii 3310, přesně tuto funkci měla také a lidem to přišlo zcela automatické a normální.

Nicméně jak je avizováno v samotném úvodu - doba a návyky se mění a lidé zapomínají na základní a jednoduché úkoly a návyky, které měli a všechno hledají za složitým postupem, který je rozsáhlý a hrozně složitý.

V jednoduchosti je krása, což je ta nejlepší možno, jakou si můžeme zvolit a pokud si chcete udělat návyky i na takové základní funkci jako je vytáčení posledního volaného čísla na Vašem iPhone, rozhodně se jedná o dobrou věc, kterou aplikujte a sami na sobě pozorujte, kolik volného času pro Vás denně ušetříte.

Opravdu se jedná o drobnost, která dokáže zpříjemnit náš den. Nevěříte? Zkuste a uvidíte!

17.03.2016