iPhone, nebo prakticky jakýkoliv nový, moderní chytrý telefon je bet datového tarifu prakticky nepoužitelný. Dnešní ceny za datové tarify jsou poměrně hodně nízko, takže lidé volí tuto možnost jako nejlepší být prakticky neustále online a díky tomu být ve spojení s okolním světem a to prakticky na každém místě a v každou hodinu. Ano, sice jsou dnes hodně rozšířené WiFi zdarma v různých kavárnách, obchodních centrech atd, nicméně ne na každém místě se nacházejí.

(obrazek)

Pokud tedy chcete ušetřit několik MB datového tarifu, stačí si přečíst náš článek, díky kterému ušetříte ony MB z datového tarifu, který aktuálně máte. Jedná se o návod, jak toho docílíte a také pokud Vám dochází místo na iPhone, je vhodné si ukládat fotografie a videa na iCloud.

Pokud chcete ušetřit nějaké místo ve Vašem iPhone, nejlepší je si náhledovou velikost fotografie ukládat v iPhone a kvalitní a datově větší fotografii ukládat a odesílat na iCloud. Jedná se o osvědčený a dlouho používaný způsob, díky kterému ušetříte místo na iPhone.

Pokud si chcete v iPhone dané fotografie prohlížet a nejste na WiFi, bude se z iCloudu načítat pouze náhledový obrázek a tím bude daleko šetrnější k mobilním datům, které bude dokonale šetřit.

Postupujte podle následujícího nastavení.

  1. Otevřete si nastavení a zvolte "Mobilní data"
  2. Najděte položku Fotky a mobilní data u nich vypněte.

Díky tomuto snadnému a bleskovému návodu můžete prakticky ihned šetřit svoje mobilní data díky prohlížení náhledových obrázků, což je nesmírně praktické a hlavně ideální pokud máte málo mobilních dat a chcete si je nějakým způsobem šetřit.

11.05.2016