Vlastníte MacBook a líbí se Vám svítící logo na samotném víku MacBooku? Přemýšleli jste jakým způsobem dostat ono svítící logo i například na iPhone nebo iPad? Svítící logo se stalo jistým fenoménem a v USA se jedná o prakticky každodenním chlebem, že v nějaké kavárně či restauraci někdo píše na MacBooku se svítícím logem.

V České republice se jedná zatím spíše o unikátnost, nicméně postupem času hodně lidí přijde na myšlenku Apple produktů a přejdou jak lidé říkají "na novou víru". Nicméně pojďme se vrátit zpátky k tématu a myšlence svítícího loga na iPhone.

Dnes je to již reálné a můžete si užívat svíticího loga na zadní straně svého iPhone. Není to sice jednoduchá věc, nicméně je reálná. Rozhodně nestačí v iPhone něco nastavit a užívat si ono svítící logo, nicméně se jedná o složitější postup, kdy je potřeba vyměnit kompletně celý zadní kryt vašeho zařízení. Rozhodně se do toho nepouštějte, pokud nejste alespoň trošku manuálně zruční.

Společnost (odkaz) nabízí svíticí logo na zadní stranu iPhone 6 a to za poměrně přijatelnou cenu 35 dolarů, což je nějakých 900 českých korun. Logo společnosti Apple je na zadním krytu vyrobeno stejně jako u MacBooku ze stejného materiálu, aby jej celkově prosvídila LED dioda od předního displeje.

Pokud si tento kryt necháte vyměnit, vše je stejné jako u samotného MacBooku – tedy intenzitu osvětlení regulujete pomocí jasu displeje, takže pokud je iPhone vypnutý, ani logo svítit nebude. Celý tento proces pochopitelně nemá žádný vliv na napájení a celkovou výdrž vašeho jablečného mobilního zařízení.

Za 35 dolarů si tedy pro svůj iPhone 6 zakoupíte zadní kryt se svíticím logem, což je přijatelná cena. Na trhu je také verze i pro iPhone 6 Plus a to s cenou 38 dolarů. Pro iPhone 6S a iPhone 6S Plus jsou zatím ve vývoji, nicméně každým dnem budou pravděpodobně uvolněny. Již nyní si je můžete předobjednat.

23.02.2016