Potřebujete o svém iPhone a hlavně o baterii vědět co nejvíce informací? Pokud ano, rozhodně je vhodné zvolit nějakou aplikaci, díky které si budete zobrazovat na displeji Vašeho iPhone jednotlivé prvky a kroky baterie, které docílí k tomu, aby byla výdrž baterie na co možná největší úrovni, kterou si můžete dovolit a hlavně kterou pro svoje používání potřebujete.

Nejlepší aplikací, která je již delší dobou ozkoušená je rozhodně Battery Doctor, což je skvělá aplikace, díky které si na displeji svého iPhone poměrně hodně přehledně zobrazíte jednotlivé kroky a funkce, které jsou celkově sledovány. Jednu výhodu to má nesmírnou - vše máte přehledně na displeji a nikde nic nemusíte dohledávat a složitě nastavovat.

(obrazek)

Díky tomu máte ihned podvědomí o to, jaká aplikace bere nejvíce energie Vaši baterii a jaké kroky jsou pro to potřeba udělat. Aplikace všechny tyto věci zobrazuje na jedné obrazovce, díky které máte naprostou přehlednost o tom, co a jak můžete uzpůsobit pro lepší výkon a delší výdrž.

Někdy jsou situace, kdy potřebujete prodloužit životnost a celkovou výdrž svého iPhone a bohužel nikde po ruce nemáte nabíječku - právě díky aplikaci Battery Doctor budete mít vše jako na dlani, což je to nejlepší možné řešení, které se Vám nabízí.

Díky aplikaci Battery Doctor můžete okamžitě snížit spotřebu baterie, což je ideální v tom případě, pokud máte málo procent na baterii a potřebujete iPhone používat ještě například celé odpoledne. V aplikaci Battery Doctor vidíte přehledně všechny důležité informace, které se zobrazují a následně je můžete také upravovat podle svoji potřeby.

Jedná se o uživatelsky velmi oblíbenou, moderní a hodně používanou aplikaci, díky které ušetříte několik procent baterie denně a to pouze a jenom šetrným používáním, což je skvělé hlavně pro ty z Vás, kteří potřebují denně několik hodin volat, komunikovat přes e-maily a další pracovní věci.

11.06.2016