Máte problémy s Vaším Macem? Je pomalý, zasekaný a má málo volné paměti RAM? Jak tento problém rychle a hlavně efektivně vyřešit? Nejlepší možnost je si přečíst náš článek, díky kterému si bleskově prozkoumáte volné místo na disku a ještě ho efektivně vyčistíte od zbytečných procesů a dalších věcí, které jsou zcela zbytečné a akorát právě zpomalují celé zařízení, což je rozhodně velká škoda.

Největším žroutem RAM paměti je bezesporu internetový prohlížeč Safari, takže pokud v něm velice často pracujete, důvod je již předem známý a jasný. Safari je nativní prohlížeč každého zařízení s OS X (nově s macOS), takže u něj drtivá většina lidí zůstane a neřeší nějaké další možnosti. Navíc spolu prohlížeče v OS X a iOS dokonale komunikují, což je ideální věc pro snadnou synchronizaci a další funkce.

(obrazek)

Jestliže vlastníte Mac s nižší kapacitou disku, rozhodně využijte tento snadný návod, díky kterému smažete mezipaměť právě tohoto internetového prohlížeče. Díky tomu budete mít dokonale volné ruce a hlavně další prostor pro rozvoj a další aplikace, což je rozhodně žádoucí a na místě.

Celý návod je nesmírně jednoduchý a hlavně nesmírně rychlý - stačí pokud ukončíte Safari pomocí klávesové zkratky, která je Command + Q - díky tomu se vymaže celá její mezipaměť, takzvaná cache.

Naposledy otevřené stránky Vám zůstanou a disku a hlavně RAM paměti se skvěle uvolní roce, což je ideální, pokud hodně, ale opravdu hodně brouzdáte v Safari nebo hledáte nejrůznější webové stránky.

Díky tomuto snadnému a bleskovému návodu se paměť uvolní a vy budete moci dále pracovat a to o poznání rychleji a efektivněji, což zcela rozhodně pozitivně ohodnotíte. Jedná se o snadný a dlouhou dobu známý návod, nicméně bohužel mezi lidmi ne moc známý a propagovaný. Sdílením článku pomůžete nejen sobě, ale i někomu dalšímu.

07.07.2016