Představování nových produktů, nebo i menších novinek je pro Apple a vlastně i pro jeho fanoušky vždy jistý svátek, kdy se sejdou v srdci společnosti Applu, jsou hezky oblečeni a čekají, jak jim samotní vysoce postavení manažeři představují jednotlivě svoje novinky, ukazují dané produkty a celkově představují nový směr, kterým se vydali. Jedná se o velmi zajímavou věc, kterou většinou online sledují miliony lidí prakticky po celém světě, kteří dělají další a další přepisy do svých jazyků - jedná se opravdu o velkolepou akci.

V další fázi se můžete podívat na záznam z celého představení, jako se budete moci podívat například i na zanedlouho vysílaný stream představení nových produktů. Ke každému produktu je následně uděláno hned několik dílčích videí, které jsou kratší a pohodovějšího charakteru. Jednotliví vývojáři a další lidé představují před bílým plátnech jednotlivé produkty, popisují jak se celkově vyvíjeli, kolik hodin vývojem strávili a poklidným hlasem vysvětlují dané produkty.

Jistě jste všichni alespoň jedno takové video viděli a celou situaci si dokážete živě představit. Na internetu bylo na tento počin vydáno hned několik desítek a možná až stovek videí, které popisují různé produkty nebo věci, stejně jako je popisují vysoce postavení lidé v Applu a nebo i sám CEO společnosti Apple – Tim Cook.

Nejpovedenější video na YouTube je rozhodně představení ve stejném stylu, nicméně se představují produkty oblíbené restaurace MC Donald a to ve velice povedeném formátu, který je nesmírně hodně sledovaný, což je rozhodně dobře.

Jedná se o článek na uvolněnou a pokud znáte nějakou jinou parodii, která je podobného charakteru, rozhodně nám ji doporučte a společně se na ni můžeme podívat.

22.03.2016