Již několikrát jsme Vám na našem magazínu psali ohledně novinek při stavbě nového sídla společnosti Apple. Jedná se o Apple Campus 2, což bude jedna z největších a naprosto velkolepých staveb, které budou rozhodně získávat jedno ocenění za druhým, jelikož se vážně jedná o něco neuvěřitelného.

(obrazek)

Na druhou stranu Apple Campus 2 má dokonalou konkurenci, což má za následek to, že společnost Google nakoupila pozemky o rozloze 32 hektarů a hodlá vybudovat a celkově také maximálně rozšířit svoje hlavní sídlo, což je opět neuvěřitelné, jelikož se bude jednat o další velkolepou stavbu, která nebude mít obdoby.

Google je světová společnost, která si zakládá na profesionálních službách, které používají lidé prakticky po celém světě a to v neuvěřitelně obrovském měřítku. Její nové sídlo tomu také odpovídá, protože se jedná opět o neuvěřitelně obrovskou stavbu, která bude mít jednak obrovskou rozlohu, ale také všechny moderní vychytávky, které si umíte jenom představit.

Na celkové rozloze bude hned několik sportovních středisek, které budou pochopitelně moci neomezeně všichni zaměstnanci využívat pro svoje zlepšení kondice a udržení si lepšího fyzického stavu, na kterém si Google poměrně hodně striktně zakládá.

Dále zde bude umístěno hned několik jídelen, restaurací a občerstvovacích středisek, kde si zaměstnanci opět budou moci dát něco dobrého k snědku nebo k pití a to v průběhu celého dne.

Jedná se o něco neuvěřitelného a svoje zaměstnance si obě společnosti hýčkají a chovají se k nim maximálně vstřícně, což je skvělé vědět, jelikož zaměstnanci tvoří tým a tým tvoří jádro společnosti, které vytváří a zhotovuje ony zmíněné produkty, které dělají společnost takovou, jakou je. Jedná se o nejlepší kooperaci mezi zaměstnanci a vedením, které dává každému z nich maximální péči a volnost, aby mohli v klidu pracovat na věcech, které jsou potřebné.

30.08.2016