Společnost Apple poslední roky vydává nové a jedinečné mobilní telefony, které hodně naslouchají samotným uživatelům a to v tom ohledu, že je samotná společnost a vývojáři přizpůsobují potřebám a přáním samotných lidí, kteří iPhone vlastní a chtějí nějaké úpravy, vylepšení nebo další novinky.

Letos by se mělo kromě uvedení iPhone 7 a iPhone 7 Plus, což by měly být supermoderní mobilní telefony také představen iPhone 5SE, což je vylepšený iPhone 5S, který byl zřejmě nejoblíbenějším mobilním telefonem od společnosti Apple. Mělo by se jednat o čtyřpalcový displej a také nejnovější procesor Apple A9, který můžeme najít také v iPhone 6.

Kromě této novinky dostane iPhone 5SE oproti iPhone 5S také daleko lepší přední i zadní fotoaparáty a také funkci Lide Photo, což je nová a poměrně hodně oblíbená funkce, která umožní vybrat si přesně který moment na fotografii vyhodnotíte a vyberete jako ten nejlepší.

(obrazek)

V neposlední řadě dostane samotný iPhone 5SE také podporu Apple Pay, což je nový platební systém, na kterém si sama společnost Apple dává poslední roky tolik a tolik záležet. Mělo by se jednat o převratný systém, který si jistě v nějakém dalším článku detailněji popíšeme.

Podle spekulací by se mělo tedy jednat o dokonale vylepšený iPhone 5SE, který by měl být právě obohacený o tyto doplňkové a vylepšené finkce, nicméně se stále jedná pouze a jenom o spekulace, které nejsou oficiálně podložené a budeme si muset počkat na jejich oficiální zveřejnění.

V poslední řadě jsou také spekulace o cenách, která by se u 16GB verze měla zastavit na hranici necelých 15 000 korun českých, což je poměrně vysoká cena. Dále by se měla vyskytnout kromě 16GB verze také i verze s 64GB pamětí, což bude zřejmě oblíbenější verze.

22.02.2016