Dne 20.04 závřeno

Zálohujete svoje iOS zařízení? Pokud ještě z nějakého důvodu ne, rozhodně si přečtěte tento článek, jelikož záloha je rozhodně velmi důležitá věc, díky které nepřijdete o svoje cenná data, což je velmi příjemná zpráva, která potěší každého z nás.

iCloud je služba, kterou vlastní a hlavně i samotně vyvíjí přímo společnost Apple, takže záruka kvality, spokojenosti a hlavně bezpečnosti zde rozhodně je. Jedná se o skvělou a hlavně automatickou možnost, kterou jednou nastavíte a dále se o nic nebudete muset starat, což je to nejlepší, co si umíte představit.

(obrazek)

Aplikace a zálohovací možnost iCloud je velmi příjemným nástrojem, který je spolehlivý a v základní verzi nabízí 5GB zdarma s možností snadného rozšíření a práci s několika GB dat a celkové zálohy zařízení.

Na druhou možnost se jedná o funkci, kterou můžete povolit, ale také zakázat. Nicméně povolením této funkce již nikdy nepřijdete o své kontakty, zprávy, ale také fotografie a další data, které díky iPhonu pořizujete.

Prvním krokem, který budete muset podniknout je přejít do Nastavení, dále najít možnost iCloud a další položkou je možnost Záloha. Máte na výběr možnost - buď zapnout, nebo logicky vypnout. Je pouze a jenom na Vás, jakým směrem se vydáte.

Pokud možnost zálohy na iCloud povolíte, máte na výběr další možnosti a aplikace, které si přejete zálohovat, což je opět velmi příjemná věc, kterou rozhodně využijete. Přeci jenom - přijít o svoje kontakty, zprávy a data v podobě muziky, ale hlavně fotografií a videí rozhodně není nic příjemného a pokud si aktivujete možnost automatického zálohování pomocí služby iCloud, máte vyhráno a o zálohu svých dat se starat následně nemusíte.

Přijít o fotografie je přeci velmi nepříjemné, což rozhodně nikdo z Vás nechce zažít. Takže jakmile dočtete tento článek - cesta je Nastavení - iCloud - Záloha.

Přejeme příjemné zálohování. :)

15.09.2016