Okolo chystaného mobilního telefonu iPhone 7 koluje snad každý den nějaká novinka, nebo také nějaký fake, který lidé velice rychle a pohotově odhalí. I na našem magazínu jsme si ho několikrát popisovali a debatovali nad tím, co bude vlastně obsahovat, jak celkově bude vlastně vypadat a co bude mít v sobě.

Hodně spekulací je také díky pravděpodobně absenci konektoru pro 3,5 milimetrový jack, což se dá říci, že je potvrzená věc, kterou společnost Apple sice oficiálně nepotvrdila, nicméně podle okolností v to uživatelé doufají a pravděpodobně budou jejich domněnky pravdivé.

(obrazek)

V posledních uniklých informacích je také zmínka o jednom z komponentů chystaného iPhone 7. Z uniklé fotografie, kterou Vám pochopitelně přinášíme také je patrné, že samotný iPhone 7 bude mít podstatně větší baterii, což má za následek i větší kapacitu a tím pádem i pochopitelně větší výdrž, která je například u iPhone 6 poměrně žalostná.

IPhone 6 Plus je na tom díky velikosti celého telefonu poměrně lépe, nicméně iPhone 7 by měl mít pravděpodobně baterii o kapacitě až 7,0 Whr, což je oproti předešlé verzi iPhone 6S menší nárůst, jelikož iPhone 6S obsahuje baterii o kapacitě 6,61 Whr.

Každopádně je jasné, že samotný iPhone bude koncipován tak, aby byla výdrž co největší a tím pádem se bude jednat o hodně oblíbený telefon, jelikož výdrž je v dnešní moderní a rychlé době rozhodně potřeba. Lidé potřebují větší výdrž telefonu, jelikož se častěji používá i na běžnou práci, což si nějakou část baterie za den vezme.

Zvyšování kapacity baterie u iPhone je rozhodně logický krok, který má budoucnost, což je rozhodně dobře, jelikož si tato novinka najde další a další příznivce.

17.04.2016