Jak jistě víte, tak právě okolo již v pořadí sedmého iPhone (pokud nepočítáme verzi "S" atd) panuje nesmírně hodně spekulací, internetem doslova a do písmene lítají obrázky různých návrhů a grafik iPhone, o kterých lidé spekulují, vylepšují je a doplňují a svoje různé doplňky, domněnky a hlavně o to, co si přejí aby nový iPhone měl.

Již jsme se dozvěděli o tom, že iPhone 7 by neměl mít sluchátka. Tedy abychom to uvedli na pravou míru - sluchátka mít bude, nicméně upadneme od starší technologie 3,5mm jacku a ocitneme se v moderním světě, který je bez zbytečných drátů a kabelů, které lidi akorát otravují, bohužel se také hodně ztrácejí, což není rozhodně moc příjemná věc.

(obrazek)

Ano, iPhone 7 by měl mít bezdrátová sluchátka, což je úplně pochopitelný a logický krok, po tom, co Apple spolupracuje se společností Beats, kterou nedávno koupil do svého vlastnictví.

Díky tomu, že bezdrátová sluchátka pro iPhone 7 jsou na spadnutí a je velmi velká pravděpodobnost, že přijdou s představením nového iPhone někdy koncem roku 2016 je zde otázka - a co nabíjení? Bude také bezdrátové, jak se bude iPhone nabíjet?

Jednalo by se o zcela logický krok, který by byl pochopitelně vhodný, jelikož pokud Apple chce zbavit iPhone kabelů, nabíječka není příjemná věc, což jistě každý z Vás moc dobře ví. Jak si myslíte, že společnost Apple tuto věc vyřeší? Bude bezdrátové nabíjení, které je daleko příjemnější a nesčetněkrát pohodlnější než hledat věčně zamotaný kabel, což nikdo z nás nemá rád.

Daleko pohodlnější je položit iPhone na podložku, která je například vedle postele na nočním stolku, nebo na pracovním stole. Zařízení stačí pouze a jenom položit a již se nabíjí - žádné otravné kabely a další věci, které lidé akorát ztrácejí, ničí a zapomínají.

Co si o bezdrátové technologii nabíjení myslíte vy? Chcete ji na svém iPhone 7, nebo jste raději zastáncem klasického nabíjení pomocí kabelu, který musíte mít nestále u sebe?

21.03.2016