Také tolik netrpělivě čekáte na iPhone 7? V letošním roce bude pravděpodobně představena tato žhavá novinka, která si podle domnění mnohých lidí způsobí poprask napříč celým světem, což je u produktů společnosti Apple prakticky na denním pořádku a lidé jejich produkty doslova a do písmene milují.

Jak jinak si dovedete představit, že stojí neskutečně dlouhé fronty několik dní před zahájením prodeje daného produktu? Spí na ulici a chtějí mít danou věc mezi prvními? Neskutečná oddanost dané značce, která jim hlavně přináší prožitek z rozbalování a také pochopitelně ze samotného používání.

Koncepty, spekulace, domněnky a další věci - to přesně charakterizuje poslední měsíce, kdy lidé přemýšlejí nad nejrůznějšími variantami nového iPhone 7 a hledají skulinky, jak vlastně bude celkově vypadat, jaký bude mít displej, jak bude samotný displej velký a celkově se zaobírají tím, jak bude daný telefon vypadat, jak bude velký a poslední, co se řeší jsou bezesporu barvy, které jsou pokaždé originální, moderně nazvané a lidem se líbí. Vzpomeňte si jaký poprask způsobil Rose gold iPhone 6S a iPhone 6S Plus, který je primárně určen pro dámy a slečny, nicméně si ho kupují i muži.

(obrazek)

Ale zpátky k tématu - iPhone 7 by měl podle posledních uniknutých informací nabídnout opravdu velké vylepšení co se týče kvality zvuku u sluchátek k iPhone. Jak jistě víte, jak opět podle uniklých a bohužel nepodložených informací by měl iPhone 7 obsahovat bezdrátová sluchátka a tedy je zde absence 3,5mm jacku, což si dovedete představit, jaký způsobilo poprask.

Podle dalších zpráv by měl právě iPhone obsahovat další reproduktor, který by měl být hodně kvalitní a měl by nahradit volné místo po absenci 3,5mm jacku, což je zcela logický krok.

Pokud se toto tvrzení potvrdí či nikoliv uvidíme a přesvědčíme se o tom zřejmě až na konci tohoto roku, nicméně spekulací a dalších věcí si rozhodně ještě v průběhu roku užijeme

16.03.2016