Poslední dobou má Apple v oblibě a ve zvyku vydat jeden druh moderního a převratného telefonu, který po celém světě způsobí totální poprask a za nějakou dobu jej upravovat podle poznatků lidí z používání a všech možných zkušeností, které jsou k dispozici. Má to za následek to, že lidé dostanou zařízení, které je přesně podle jejich představ, což má za následek to, že opět bude davové šílenství, které se přemění v kilometrové fronty, v lidi, kteří budou spát několik dní před nejbližším Apple Storem, jenom kvůli tomu, aby měli svoje zařízení mezi prvními.

(obrazek)

iPhone 6 je velmi oblíbený telefon a to hlavně svojí rychlostí, celkovou konstrukcí a celým uzpůsobením a grafickým zpracováním. Nicméně si myslíme, že na zadní straně by se ještě dalo trošku zapracovat a vylepšit ji k obrazu lepšímu. IPhone 6 je tedy oblíbený a nejvíce kupované zařízení na světě - hlavně u žen, které si oblíbili provedení Rose Gold, což je narůžovělý iPhone, který ženám dokonale padne do ruky, což je logické.

Pokud tedy Apple udělal tento krok, je logické, že pravděpodobně udělá další a bude si hrát s barevností iPhone 6. Stejně jako tomu bylo u iPhone 5 a iPhone 5C, kde byl iPhone 5C osekaný o některé vylepšení oproti iPhone 5, nicméně na druhou stranu byl barevně modifikován do bílé, červené, zelené a modré zadní plastové části, kterou si lidé během prvního dne tolik oblíbili a hlavně tolik kupovali.

Co říkáte na kompletně růžový iPhone 6C? Muži zůstávají chladní, jelikož ti si ve většině případů vystačí se základními třemi barvami, které společnost Apple má, nicméně ženy prahnou po originální barvě a celkovém provedení - stejně jak u samotného mobilního telefonu, tak i u různých plastových nebo kožených obalů na telefony, které si tolik často kupují a s oblibou je mění.

Jedná se o logické a podložené kroky celé společnosti, která chce prodávat svoje zařízení každému a díky tomu se musí decentně přizpůsobovat také i přáním zákazníků, což je na jednu stranu správné, nicméně na druhou stranu by to zřejmě Steve Jobs nikdy nedovolil.

03.03.2016