O tom, že hra Pokémon GO je neuvěřitelný fenomén a během jednoho týdne se stala nejhranější a nejvíce stahovatelnější hrou na celém světě není rozhodně pochyb. Hlavně ve Spojených státech Amerických lidé tuto hru doslova a do písmene hltají a chtějí ji denně hrát několik hodin.

Tito lidé jsou schopni pro samotnou hru Pokémon GO obětovat hned všechno, co mají. Nebojí se vzdát svého zaměstnání a putovat po světě s myšlenkou, že chtějí pochytat všechny Pokémony, kteří jsou k dispozici. Jedná se o hodně bláhové myšlenky, nicméně je to realita a lidé v USA opravdu nechávají svých zaměstnání a to jen z toho důvodu, aby mohli chytat denně několik hodin Pokémony, běhat po světě a hrát tuto fenomenální hru.

(obrazek)

Dále je zcela běžné, že lidé se dostanou na nějakou vyšší úroveň v samotné hře Pokémon GO a následně svoje účty prodávají a to za poměrně hodně vysoké částky. Nebojí se svoje účty prodat někomu dalšímu, což je opět neuvěřitelné, jelikož se najdou tací lidé, kteří jsou schopni za tyto účty, které jsou již ně nějakém vyšším levelu a mají zkušenosti utratit klidně i několik tisíc dolarů a to jenom díky hře Pokémon GO.

Hra Pokémon GO se stala doslova a do písmene legendární a to všechno během jednoho pouhého týdne, kdy byla samotná hra vydaná a lidé si ji začali stahovat a více se o ni zajímat. Je až neuvěřitelné, jaké má hra Pokémon GO své fanoušky, kteří jsou schopni pořádat srazy, chytat Pokémony a s mobilním telefonem v ruce chodit po městě a ve skupině několika lidí hledat a chytat.

Na druhou stranu se podařilo něco neuvěřitelného a to je fakt, že lidé chodí díky kře na mobilním telefonu ven, chystají Pokémony, baví se mezi sebou a nesedí doma u počítače a nehrají nějaké přiblblé hry. To je fenomenální.

18.08.2016