Podle posledních průzkumů a testů je čím dál tím více lidí, kteří aktivně využívají svůj iPad i na práci. Takže z tohoto důvodu je vhodné reagovat na tyto změny a upravit své aplikace pro ještě lepší, snadnější a daleko více efektivnější práci na iPadu v jednotlivých aplikacích. iPad je tedy ideální zařízení pro drobnější práci a organizaci i na cestách.

Google na tuto situaci zareagoval velmi rychle a pro svoje aplikace a celý kompletní balíček vydal aktualizace, které dokonale uzpůsobují celkově lepší a efektivnější používání. Což je rozhodně krok dopředu, který je ze strany spoelčnosti Google zcela logický, oprávněný a na druhou stranu i nutně potřebný.

Nové verze Google aplikací jako je Google Docs, Google Sheets a Google Slides nyní nově také podporují funkce, které společnost Apple představila v loňském roce při uvedení iOS 9. Jedná se sice o pozdější reakci na novinky v tomto systému, nicméně alespoň reagují a chtějí a hlavně mají snahu svoje produkty vylepšit a zlepšit jejich používání.

Jedná se hlavně o funkce jako je Split View a nebo Slide Over. Aktuálně tedy budete moci v těchto aplikacích pracovat s otevřenými okny. Jedná se o ideální věc, díky které budete daleko více, rychleji a hlavně efektivněji pracovat.

Mezi další aktualizace patří vyřešení mnohých chyb, což je opět ideální zpráva. Jedna chybka, která byla vyřešena je například nyní bezproblémové vkládání obrázků a zalomování stránky.

  • (odkaz)
  • (odkaz)
  • (odkaz)

Jestliže pracujete často na iPadu, rozhodně zkuste nějakou dobu používat právě aplikace od společnosti Google, které Vám pomohou jednak s prací, ale také samotnou organizaci práce zvládnete. Následně se tedy iPad stává ideální zařízení pro drobnější a základní práci, jelikož budete mít dokonalý přístup k Vašim datům, záložkám, poznámkám a dalších věcech, které si právě na aplikace od Google ukládáte.

25.09.2016