Dne 20.04 závřeno

Mobilní telefon iPhone má za dobu své existence hodně různých kopií, jednotlivých úprav a dalších věcí, díky kterým si ho lidé chtějí udělat trošku jiný a celkově ho nějak ozvláštnit. Nejrůznější úpravy a to hlavně zadní části, která jde po větším zásahu odstranit a vyjmout jsou hodně zajímavé a pokud si s tím člověk dá náležitou práci – výsledek rozhodně stojí za to.

Mohli jste vidět dokonalé kopie, které jsou například vyráběny ze zlata, což dělá ze samotného zařízení něco dokonalého a jedinečného, co jen tak někdo okolo nemá. Proto se právě rozhodl jeden nejmenovaný výrobce, že bude dělat diamantové iPhone 7, tedy až budou oficiálně uvolněny pro český trh, což bude snad ještě v letošním roce.

(obrazek)

Bude se rozhodně jednat o hodně moderní a velmi netradiční záležitost, díky které si budete moci zakoupit nové a dokonalé mobilní zařízení, které bude kromě klasických funkčních věcí a tlačítek ozvláštněno ještě o doplňující diamanty, které budou celému iPhonu dodávat ten nejlepší rozměr a zcela odlišnou strukturu, což bude ve výsledku velmi zajímavé.

iPhone 7 bude samo o sobě dokonalé zařízení a to v každém svém směru – rychlý, dokonalý displej a moderní operační systém, který bude určitě v letošním roce představený, jelikož na posledním WWDC jsme mohli o samotném iOS 10 vidět pár novinek, které jsou velmi zajímavé.

Nicméně cena diamantového iPhone 7 bude rozhodně tak vysoká, že si ho pořídí spíše movitější lidé, nebo někdo, kdo si nechá iPhone s diamanty ve své sbírce telefonů a nebude jej používat. Bude se jednat o hodně velkou raritní událost a myslíme si, že venku na ulici jen tak někoho s diamantovým iPhonem nepotkáte.

28.08.2016