Mobilní telefon iPhone 7 je zřejmě nejdiskutovanější a nejsledovanější zařízení, které bude v roce 2016 představeno a uvedeno na trh. Není divu, že uniklých konceptů je tolik a že se jedná o tolik diskutovaný mobilní telefon. Měl by přinést samé vylepšení a novinky, které si doslova a do písmene zamilujete. iPhone 7 bude jednoznačně největší novinkou letošního roku, která bude zcela jistě lámat rekordy v prodejnosti.

Opět musíme upozornit, že se jedná pouze o koncepty a nic není oficiálně potvrzeno, takže se jedná zatím o koncepty, na kterých si dávají grafici a vývojáři letos opravdu hodně záležet a jsou promyšlenější než kdy jindy.

V tomto videu je povedený koncept na iPhone 7 Plus, tedy větší verzi a variantu iPhonu, který obsahuje mobilní OLED displej s novým portem.

Další zajímavostí na tomto konceptu je také určitě to, že je konektor lighting úplně pryč a je nahrazený portem USB-C, který je již k vidění na 12" MacBooku, který je nesmírně dobře zpracovaný a navíc váží okolo jednoho kilogramu, což je neskutečnost.

Na druhou stranu na tomto konceptu a videu, které můžete vidět je stále 3,5 mm jack konektor, což je další varianta, se kterou si lidé hrají a přemýšlejí o ni. Někdo tvrdí, že konektor pro 3,5 mm jack sluchátka u iPhone 7 zůstane zachován a další tvrdí, že iPhone 7 bude dodáván již v bezdrátovými sluchátky od společnosti Beats, kterou mimochodem Apple také vlastní - takže by se jednalo o logický krok.

USB-C port by v tomto případě sloužil stejně jako známý lighting kabel, jen rychleji a pohodlněji. Tento koncept iPhone 7 Plus je velice povedený, obsahuje všechny detaily samotného telefonu, které jsou do detailu zpracovány, což je na těchto konceptech úplně to nejlepší.

Uvidíme co přinese realita a co vlastně bude do oficiálního představení samotného iPhone 7 ještě představeno, co ještě unikne a jaké koncepty tohoto převratného mobilního telefonu se ještě dočkáme. Nezbývá nic jiného, než se těšit a čekat, co všechno přinese budoucnost.

06.03.2016