Dne 20.04 závřeno

Jistě jste se někdy dostali do situace, kdy se Váš iPhone nechce po nějaké době používání nabíjet. Jedná se poměrně o hodně velkou a nepříjemnou situaci, kterou jde poměrně snadno a rychle vyřešit. Mnozí z Vás utíkají s telefonem nebo iPadem do servisu a za nehorázně velké částky si nechávají měnit půlku telefon - ikdyž pravda je většinou někde jinde a pochopitelně Vám v servisu všechno vymění a také si nechají všechno královsky zaplatit.

Bohužel lidé nevědí co dělat a tak je nejrychleji odnést zařízení do servisu, kde se Vám na něj odborníci podívají a pochopitelně opraví. Nicméně závada při nenabíjení je většinou v takové drobnosti jako je Lightning kabel, nebo Lightning  port.

(obrazek)

Zařízení jako je iPhone nebo iPad většinou nosíte v kapce nebo pouzdře, kde se do zařízení může dostat poměrně hodně nečistot. Ptáte se kam se dané nečistoty a usazeniny mohou dostat? Právě, že do jediného volného prostoru, čímž je Lightning port. Do tohoto malého portu se může dostat právě nějaký prach a další nečistoty, což je hodně příjemné, jelikož tyto drobnosti mohou právě způsobit to, že se iPhone nebo iPad nenabíjí.

Jedná se o hodně velkou prkotinu, kterou můžete vyřešit poměrně hodně snadno. Stačí k tomu například obyčejné párátko, díky kterému vyšťouráte z malého prostoru Lightning portu dané nečistoty, díky kterým bude vše nesmírně rychle vyřešeno a hlavně funkční.

Jedná se o nejrychlejší a hlavně nejvíce efektivnější návod, díky kterému se můžete zbavit usazenin a nečistot z Lightning  portu Vašeho iPhone nebo iPadu, což je rozhodně nejlepší možné řešení, které je v tuto chvíli k dispozici. Rozhodně není vhodné měnit celý nabíjecí port a celou spodní část zařízení.

23.06.2016