Spekulani o produktech, které Apple uvádí na trh mají poslední týdny plné ruce práce. V letošním roce by měl být uvedený nový iPhone, v pořadí se bude jednat již o celkem sedmou verzi, tedy iPhone 7.

(obrazek)

A jak to již před uvedením nových zařízení této společnosti bývá, tak i okolo iPhone 7 se strhla velká diskuse, co vše bude obsahovat, zda bude mít nějaké nové a moderní funkce a také jak bude vlastně velký, jak tenký a jaké bude mít konektory.

Podle posledních uvolněných spekulací by se mělo jednat celkově o vylepšený iPhone 6S, který by měl dostat řadu vylepšení, které si v tomto krátkém článku společně představíme.

Mělo by se jednat hlavně o nové konektory a to hlavně jak na sluchátka, tak i celkově na nabíjení. Nicméně bohužel bezdrátového nabíjení a ani u již v pořadí sedmého iPhone nedočkáme, což je poměrně hodně velká škoda, jelikož řada uživatelů by si právě tuto možnost velice chválilo.

iPhone 7 by měl dostat tedy stejný konektor USB-C stejně jako je u posledního představeného 12“ MacBooku, který má mimochodem velké úspěchy a to hlavně díky své velikosti, dokonalé retině a celkové váze, která je minimální.

Stejně jako je tomu i u šesté verze iPhone, tak i sedmá verze bude rozdělena na dvě velikosti – ano, dočkáme se pravděpodobně iPhone 7 a iPhone 7 Plus, což je jistě logický krok, který mnoho lidí po celém světě očekává.

Mimochodem iPhone 6 Plus a 6S Plus jsou hodně oblíbené verze iPhonů, takže se jedná o zcela logický krok, který prostě a jednoduše přijít musel. Koncept se dále chlubí OLED displejem s 3D Touch technologií. Dále se spekuluje o velikostech úložiště iPhone – domněnky jsou, že by se mělo jednat o 64GB, 128GB a nově také i 256GB verze.

06.02.2016