Na našem magazínu jsme si již ukázali poměrně hodně nejrůznějších testů a také crash testů iPhone, se kterým dělají lidé opravdu hodně zvláštní a hodně zvrhlé kousky, kde je předem jasné, že zařízení nemůže v žádném případě přežít. Házeli jsme iPhone z několika patrového domu na zem, kde byl iPhone obalený skákacími míčky, ale také jsme polévali zařízení dusíkem nebo dalšími zvrhlostmi.

Ani dnešní článek a video, které je v něm přiložené nebude o ničem jiném. V dnešním článku se zaměříme na iPhone a horký vosk. Jedná se tedy o další díl ze série jak bláznivě můžeme rozbít a poničit iPhone. Nebo si myslíte, že iPhone 6S přežije nápor roztaveného horkého vosku, který na něj budou samotní aktéři rozlévat?

Na samotném videu, které je umístěno k náhledu níže je krásně vidět, jak reaguje horký vosk, voda a iPhone 6S, který je do této směsi vhozen. Díky tomu si můžete udělat krásný obrázek o tom, co bude následovat. Nejdříve vloží kameraman do horkého vosku ruku a je ihned vidět, jak směs reaguje a jeho ruka je prakticky okamžitě obalena voskem a ten postupem času tvrdne.

Po otestování směsi na ruce přichází na řadu iPhone 6S, který rovnou do horkého vosku ve vodě hodí a vy se můžete podívat, jak celkově spolu všechno zareaguje. Zařízení je ihned obaleno voskem, který zateče do všech skulinek a všech nejrůznějších částí iPhone, nicméně pokud se budete na video dívat detailněji - zjistíte, že po vytažení je iPhone stále ještě funkční.

Nedá mu to a ještě jednou iPhone do horkého vosku na chvilku ponoří, celý proces se znovu opakuje a díky tomu zjistí, že horký vosk nemá prakticky na iPhone žádný problém. Po chvilce očišťování a dostávání horkého vosku, který je extrémně lepivý, slizký a horký je iPhone plně funkční, což je rozhodně skvělá a dokonalá věc, kterou doma rozhodně nezkoušejte.

15.07.2016