Jestliže již nějaký ten měsíc vlastníte iPhone, nosíte jej prakticky neustále u sebe a hlavně v kapse, někdy se může bohužel stát, že přestane nabíjet. Rozhodně se není ve většině případů čeho bát - jedná se o jeden problém, ke kterému je poměrně rychlé a hlavně elegantní řešení, které si v dnešním článku společně ukážeme a představíme.

Pokud máte problémy s nabíjením a to přesně takové, že bohužel po zasunutí konektoru do prostoru pro nabíjení se automaticky iPhone nezačne nabíjet, může to být ve většině případů tím, že je zaprášený prostor pro nabíjení a tím pádem k sobě konektory dokonale nezapadnou a bohužel se iPhone díky tomu nezačne nabíjet?

Možná jste si právě oddychli a spadl Vám kámen se srdce, jelikož se jedná o jednoduchou závadu, kterou můžete během chvilky poměrně efektivně vyřešit. Stačí zdířku pro nabíjení opatrně vyčistit a zanešený prach odstranit.

Nejlepší je buď se snažit prach vyfouknout, nicméně je ve většině případů hodně nahromaděný, takže snadno vyfouknout nejde. Na řadu tedy přichází nejlépe párátko, nebo rozdělaná kancelářská sponka, díky které zdířku pro nabíjení velice opatrně začněte čistit.

Opravdu buďte velice opatrní, aby nedošlo k poškození konektorů, nicméně aby k poškození došlo, musel by být člověk hodně nešikovný a neopatrný a konektor čistit násilím, což se ve většině případů rozhodně konat nebude.

Doporučujeme jednou za čas udělat servis svého iPhone, nebo klidně i iPadu a všechny konektory hezky vyčistit, čímž zamezíte nepříjemnému nahromadění prachu, který je bohužel všude okolo nás, což není moc příjemná a pokud budete tímto způsobem dbát o svoje zařízení, nikdy se mu nemůže nic stát.

05.04.2016