29.03 - 1.04 zavřeno

Známé, populární a tolik oblíbené chytré hodinky Apple Watch zcela jistě všichni znáte. V některých minulých článcích jste si o samotných hodinkách, jejich funkcích a vymoženostech mohli přečíst spousty zajímavých článků, které na AppleTRH.cz magazínu máme. V dnešním článku se společně zaměříme na spořiče obrazovky. Možná si říkáte, že je to jenom pouhý spořič obrazovky a na něm nic hezkého a moderního udělat nejde.

(obrazek)

Opak je pravdou a pokud Vás nebaví nativní možnosti, které jsou součástí systému OS X, je zde možnosti si nějaký hezký spořič obrazovky najít, stáhnout/zakoupit a začít používat. Jestliže vlastníte hodinky Apple Watch, bylo by stylové mít na své monitoru MacBooku například stejně provedené hodiny jako máte na Apple Watch? Co myslíte, dává to smysl?

Pokud ano, stačí zavítat na následující stránky, kde e vše potřebné k dispozici:

  • (odkaz)

Každý chce mít svoji plochu co nejvíce jak se říká vymazlenou a díky dokonalému spořiči obrazovky toho můžete poměrně velice snadno a rychle dosáhnout. Rozhodně není podmínkou vlastnit chytré hodinky Apple Watch, ale je to příjemné propojení a skvěle to vypadá.

Aplikaci stačí stáhnout, nainstalovat a v "Nastavení" OS X a Nastavení plochy a spořiče zvolit právě vybranou možnost. Je zde hned několik možností, které můžete pochopitelně libovolně podle svých preferencí zvolit a libovolně je například i měnit podle nálady nebo aktuální potřeby.

Je dokonalé, že lidé myslí i na takové v uvozovkách hlouposti a drobnosti, které nám dokonale zpříjemňují každý den, což je rozhodně chválihodné.

A co vy, jakou možnost spořiče obrazovky zvolíte vy?

04.04.2016