Nebyla by to společnost Apple, aby okolo ni nebyl věčně nějaký otazník a to hlavně nad novými produkty, které nejsou známé a ještě se o nich spekuluje. Například okolo iPhone 7 se spekuluje již delší dobu a stále není oficiálně představení jak telefon, tak ani jeho parametry a další doplňující věci.

Jedná se hlavně o spekulace, zda bude iPhone 7 obsahovat bezdrátová sluchátka, nebo nikoliv. Na našem magazínu jsme o této nekonečné kauze několikrát psali a bohužel opět nejsou všechny informace potvrzené. Jelikož podle poslední zprávy by měl mít iPhone klasická drátová sluchátka, což mnohé fandy rozhodně moc nepotěší.

Nicméně se pojďme vrátit k dnešnímu tématu a tím je iPhone 7 v modré barvě. Podle uniklých a bohužel neoficiálních fotografií se jednalo o koncept tmavě modré a velice hezké barvy, díky které by aktuálně rozšířila barevnosti o jednu další barvu. Jednalo by se o logický krok, jelikož modrá barva je příjemná a ve svém tmavém provedení by se jednalo o skvělou novinku, který by všechno dokonale osvěžila, což by bylo rozhodně jedinečné.

(obrazek)

iPhone 7 nese hodně spekulací a to jak ohledně sluchátek a celkově i dalšího  příslušenství a nyní nově i okolo jeho barvy, která by měla přijít v tmavě modré, která je podle ohlasů na internetu a nejrůznějších fór velice oblíbená a rozhodně by společnost Apple udělala dobrý krok kupředu, kdyby danou modrou pustila na trh.

Modrá barva by se zařadila hned vedle stříbrné, zlaté, vesmírně šedé a také růžově zlaté, což je hezky doplňující. Tyto barevné experimenty již Apple zaznamenal před několika lety při uvedení iPhone 5C, kdy byly barvy hodně vyzývavé a extravagantní, což se Applu povedlo a díky tomu se rozhodně hodně zvedly prodeje.

Uvidíme, zda se realita potvrdí a bude iPhone 7 v tmavě modré barvě, která je pro každého z nás hodně zajímavá a alespoň by touto barvou celou řadu osvěžil, což je jednou za čas rozhodně potřeba.

02.07.2016