Dne 20.04 závřeno

Asi už jste slyšeli o společnosti Bose z USA, která se specializuje na výrobu reproduktorů, sluchátek i zvukových systémů do automobilů. Nyní tato firma přišla s novým zajímavým produktem s názvem Hearphones. 

I když na první pohled tyto sluchátka vypadají jako běžný produkt Bose, ve skutečnosti se jedná o dost nevšední zařízení. Hearphones jsou sluchátka se směrovými mikrofony a díky tomu umožňují zesilovat nebo zeslabovat určité zvuky. Výborně se tak hodí například do rušné továrny, kde potřebujete slyšet člověka, s kterým se bavíte. Tyto sluchátka vám umožní zeslabit zvuk okolních strojů a zesílit hlas člověka, s kterým právě hovoříte. 

Sluchátka pracují s aplikací Bose Hear app, která vám umožní upravit si zvuk dle vlastních představ nebo využít již přednastavených presetů různých hlučných prostředí. Tyto sluchátka zatím nejsou v prodeji. Možnost vyzkoušet si je se nabízí pouze při speciálních událostech přímo v sídle společnosti Bose poblíž města Boston. Nicméně aplikace Bose Hear app se před pár dny objevila v App Store, takže lze předpokládat, že i sluchátka Hearphones půjdou brzy do prodeje. 

(obrazek)

13.12.2016