Dnešní moderní a hlavně světové firmy se o své zaměstnance dokonale starají a hýčkají si je jako v bavlnce. Přeci jenom oni samotní tvoří základ a jádro firmy a díky nim jsou jejich produktu nebo služby na tak vysoké úrovni. Dělat světové produkty a služby v jednom člověku je rozhodně nereálná věc, nicméně pokud za sebou máte spolehlivé zaměstnance a firmě se daří - proč se o ně nepostarat?

Přátelský přístup, dovolená navíc a další benefity jsou rozhodně super a hodně firem je dodržuje, nicméně jen ti největší hráči si mohou dovolit firemní posilovny a fitness centra, ale také luxusní kanceláře a celkově prostory pro práci. Dnes je v oblibě hodně openspace, což je skvělá věc pro komunikaci - lidé jsou spolu více v kontaktu, nejsou zavřeni každý separátně někde v kanceláři, ale diskutují o daném problému atd.

(obrazek)

Každý rok je sestavován žebříček těch nejlepší společností a firem po celém světě a jistě si živě dokážete představit a vyvodit si, kdo se v letošním roce umístil na samotné špici, tedy na prvním místě.

Ano, přesně tak - společnost Apple a to zřejmě hlavně díky novým prostorům Apple Campus 2, kam se bude zanedlouho stěhovat, což je opět neuvěřitelný počin celé společnosti. O Apple Campus 2 jsme si již několikrát říkali a v budoucnu o ni ještě rozhodně uslyšíte.

Apple je tedy na první příčce mezi nejlepšími firmami světa, což je rozhodně pozoruhodné, jelikož Apple se o svoje zaměstnance stará opravdu nejlépe, jak může a to je vidět na pohodě a spokojenosti v celé společnosti.

Spokojený základ týmu a spolupracovníků je předpoklad pro lepší a rychlejší úspěchy, takže pokud například vy podnikáte a máte nějaké zaměstnance, snažte se jim dát maximum a sami uvidíte, že se to obrátí ve váš prospěch, což Vám rozhodně bude přáno.

08.08.2016