Dne 20.04 závřeno

O automobilu Apple Car se v poslední době mluví poměrně hodně, nicméně na druhou stranu žádné oficiální informace přímo od společnosti Apple nejsou. Což je na jednu stranu škoda, nicméně na stranu druhou je všechno opět hezky zahaleno do tajemného kabátku, jak je u společnosti Apple zvykem.

Apple Car a jeho nejrůznější koncepty, které lidé a nadšení fanoušci dávají na internet kolují po nejrůznějších portálech, fórech a celkově po internetu. Jedná se o hodně žádané téma, nicméně se jedná o neuvěřitelně obrovský projekt, který třeba Apple jednou začne produkovat, nicméně na druhou stranu se jedná o obrovskou investici, nespočet zákonů a dalších věcí, které se budou muset dodržovat a díky tomu se stavět nové haly, nabírat noví pracovníci a inženýři, kteří budou tuto problematiku ovládat.

(obrazek)

Nicméně podle posledních uniklých informací, které bohužel nejsou z oficiálního zdroje, tedy přímo od společnosti Apple by se mělo Apple Car objevit již za pět let. Jedná se o poměrně hodně dlouhou dobu, nicméně každý z nás si rád počká.

Jestli se jedná o pravdivé informace nebo jenom o další domněnky si budeme muset počkat, jelikož samotná společnost Apple se k tomuto tématu ještě ani jednou oficiálně na veřejnosti nevyjádřila, což je zajímavé a rozhodně k tomu má svoje důvody.

Apple Car je rozhodně zajímavý projekt a jelikož autem jezdíme poměrně často a skoro všichni, jednalo by se o zajímavost, která by si rozhodně přitáhla svoji velkou pozornost. Jak jsme u společnosti Apple navyknutí, nejednalo by se o jen tak ledajaké auto, ale opět elektronický skvost, který by byl plný moderní technologie, což je jisté již nyní.

Na druhou stranu - jaká by byla cena takového vozidla? Mohl by si ho normální smrtelník dopřát a zakoupit? Nebo by se jednalo o luxusní zařízení a prostředek, který bude díky svoji neuvěřitelně vysoké ceně pouze jenom pro hrstku vybraných? Na zodpovězení těchto otázek si budeme muset počkat.

06.08.2016