29.03 - 1.04 zavřeno

Možná jste si všimli, že na YouTube kanálu Applu dnes přibyla nová televizní reklama na nové iPhony 7 a 7 Plus. Nese název "Dive" a zaměřil se především na voděodolnost a reproduktory. 

Děj reklamy začíná na koupališti, kde si postarší pán na svém iPhonu pustí dramatickou hudbu, při které vystoupá na nejvyšší stupeň skokanské věže a následně skočí do bazénu z velké výšky. iPhone schytá pár cákanců vody, ale stále se z něj linou tóny trumpety. 

iPhone 7 a 7 Plus jsou první dva smartphony s vylepšenou voděodolností, která je dokonce stvrzena certifikací IP67. Oba tyto telefony mohou být ponořeny až do hloubky jednoho metru po dobu třiceti minut. Samozřejmostí je odolnost vůči pocákání nebo dešti. Je však nutno zmínit, že Apple nedoporučuje záměrné vystavování vodě a škody způsobené právě ponořením nejsou kryty zárukou. 

Oba nové iPhony disponují jedním reproduktorem na spodní části telefonu a druhým na horní části. Poprvé jsme se tak setkali s iPhony, které mohou nabídnout stereo zvuk. Reproduktory mají nyní dvakrát vyšší hlasitost, než tomu bylo u minulé generace. 

Apple už vypustil několik reklam právě na nové iPhony, brzy se určitě dočkáme i reklam na nové MacBooky Pro. 

02.11.2016