29.03 - 1.04 zavřeno

Společnost Apple je společnost, která má celosvětové měřítko. Jedná se o neskutečně rychle rostoucí společnost, která expanduje na všechny světové strany a hledá do svých zaměstnaneckých řad nové a nové lidi.

Jestli se i vy chcete stát součástí velké a rostoucí společnosti, stačí se podívat na samotné stránky (odkaz), kde si najdete volné a aktuální pozice, o které se můžete ucházet. Jedná se většinou o programátory a technology, kteří za sebou mají několikaletou zkušenost, praxi a hlavně reference, na kterých se dá stavět.

(obrazek)

V každém případě se rozhodně nejedná o pozice, o které se může ucházet někdo bez zkušeností, vzdělání a dalších několika faktorů, které Apple striktně dodržuje. On i samotný pohovor na nějakou pozici není rozhodně žádná sranda, jelikož má  pohovor hned několik fází a otázky jsou kladeny tak záludně, že si při pohovoru budete připadat až trošku bláznivě - nicméně Apple si vybírá opravdové profesionály, takže se není čemu divit. 

Jestliže chcete i vy pracovat v Praze pro společnost Apple, aktuálně jsou volné dvě pozice:

  • Security Services Engineer – Information Systems and Technology
  • Sencor Algorithm Engineer – Hardware Engineering

Jedná se o dvě poměrně hodně prestižní pozice, které můžete vykonávat i vy a to pokud máte náležité zkušenosti a odvahu přijmout tuto výzvu, která je opravdu obrovská. Jestliže se Vám podaří do tak velké a rozvojové společnosti prorazit a nějakou dobu se udržet a vytvářet hodnoty, jedná se rozhodně o neuvěřitelně obrovský úspěch, díky kterému budete mít zaměstnání snů.

Doufejme, že Apple bude v České republice hledat další a nové místa, na které se budeme moci hlásit a plnit si své dětské sny a to pracovat v tak velké a nadnárodní společnost, jakou Apple bezesporu je. Jedná se o neuvěřitelnou výzvu a pokud ji půjdete naproti, zkuste si splnit svůj sen.

Pokud se na vybrané pozice budete hlásit, rozhodně přejeme mnoho úspěchů a hlavně hodně štěstí.

10.09.2016