Dne 20.04 závřeno

Tak jsme se přece dočkali. Apple dnes oznámil konkrétní datum předváděcí akce, na které spatříme novinky této společnosti. Ukončil tak spekulace, které kolovaly internetem, a nyní se už můžeme jen těšit na nový iPhone.

(obrazek)

Velký den pro Apple nastane 7. září, kdy očekáváme, že představí nový iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Odhalit by je měl sám Tim Cook. Zatím se zdá, že nové iPhony budou designově velmi podobné modelům 6S a 6S Plus. Některé zprávy hovoří o vylepšených fotoaparátech se systémem dvojitých objektivů a také o kontroverzní absenci jack konektoru pro připojení sluchátek.

Díky této události bude mít Apple příležitost znovu upoutat pozornost na nový operační systém iOS 10, který byl poprvé odhalen již v červnu letošního roku. Můžeme očekávat nový upgrade tohoto systému.

Dalším bodem velké předváděcí akce by mohla být nová verze chytrých hodinek Apple Watch, které se nedočkaly žádného omlazení již od dubna 2015. Proslýchá se, že nové Apple Watch přijdou s řadou vylepšení i co se týče GPS sledování. Mezi konkurencí to teď budou mít těžké, protože již následující týden odstartuje obří veletrh spotřební elektroniky IFA, na kterém by mělo být představeno velké množství chytrých hodinek a fitness náramků. Jmenujme například velmi očekávané smartwatch Samsung Gear S3.

Jak již bylo řečeno, Apple svou přehlídku nové techniky naplánoval na první středu měsíce září. Místem konání je Bell Graham Civic Auditorium v San Franciscu a vše vypukne v 10 hodin dopoledne.

01.09.2016