29.03 - 1.04 zavřeno

O tom, že Apple Store jsou po celém světě a jedná se o oblíbené a moderně zařízení obchodní zařízení není rozhodně potřeba dlouze debatovat. Jedná se také o to, že Apple jako společnost dbá poměrně hodně na design, celkové procítění a hlavně také na samotné uživatelské prožitky, které při používání jejich produktů zažíváme. Přesně tyto fakty se snaží dokonale přenášet i na samotné Apple Store a daří se mu to více než dobře.

Apple Store v České republice zatím stále bohužel není, ale každý jablečný fanoušek pevně doufá, že se tohoto Apple chrámu dočkáme i v České republice. Apple v poslední době otevřel jeden z nejpovedenějších Apple Storů za poslední dobu, který se jim rozhodně povedl.

(obrazek)

Jedná se o prodejnu, která se nachází na Union Square v USA - zatím se sice ještě uzavřená, nicméně hledáčky médií a hlavně fotografů si tento Apple Store rozhodně svoje zalíbení našel. I přes různá omezení se podařilo některým novinářům do nového Apple Store dostat. Tento Apple Store se chlubí svými dokonalými a moderními prostory, které jsou již zcela běžné a zažité, nicméně v této prodejně najdeme také i obří 6K televize a to vše je podtrženo neuvěřitelní vstupní bránou, která je vysoká neuvěřitelných 13 metrů, což je na tomto Apple Store neskutečně dominantní.

Apple Store má i další místnosti, které jsou v zadní části a slouží pro jednotlivé schůzky a osobní setkání při jednotlivých návrzích a možnostech pro firmy, ale i jednotlivce. O každého je v této prodejně dokonale postaráno - nachází se v ní pohovka, TV stole a i další věci, na které jste již zvyknutí.

Celkově nejzajímavějším místem je "The Plaza", která je ve venkovní části a je celá zastřešená, což má za následek to, že ji můžete navštěvovat každý den během celého týdne a prakticky v jakoukoliv hodinu. Jistou samozřejmostí je WiFi, která je  celém Apple Store zcela zdarma. Dále zde nechybí ani moderní fontána u které se můžete pohodlně posadit. Celý tento Apple Store dokáže pohodlně a bez problémů obsloužit až celkem 200 lidí najednou, což je neuvěřitelné číslo

05.06.2016