Služby pro streamování muziky jsou na trhu již několik let a pochopitelně ani společnost Apple nebyla pozadu a vydala Apple Music, což je velkolepý projekt, díky kterému máte za měsíční poplatek prakticky neomezené množství muziky přímo ve svém zařízení!

Pochopitelně konkurence je zdravá a proto se na trhu objevili i další služby a některé služby zde byly ještě před Apple Music. V každém případě konkurenční produkty jsou rozhodně Google Music, nebo třeba velmi oblíbené Spotify, které je zřejmě nejrozšířenější a nejmodernější službou, kterou lidí používají.

(obrazek)

Na trh vstoupila další služba a novinka v podobě aplikace Pandora, díky které budete také shodně moci měsíčně platit nějaký poplatek, na základě jehož budete mít neomezený přístup k více jak milionům písniček, což je naprosto skvělá věc.

Hudební obsah je v dnešní době poměrně hodně dobrá novinka, díky které můžete mít za drobný měsíční poplatek prakticky všechnu muziku pohodlně ve svém zařízení, což je pro každého z nás dokonalé řešení.

Nikde nemusíme nic platit, stahovat a řešit práva a další věci. Jen aktivujete Apple Music, kde zaplatíme měsíční, nebo roční poplatek, díky čemuž budete mít neomezený přístup k muzice, kterou si můžete stahovat do svého zařízení.

Apple Music tedy musí čelit další konkurenci v podobě aplikace Pandora, díky čemuž se služby Apple Music opět vylepší, jelikož jak jsme psali – konkurence je zdravá a pokud chcete být nejlepší, nesmíte nikdy nic podcenit a hlavně zanedbat.

Apple celkově rozhodně nikdy nic nepodcení a reaguji na podněty okolo vždy bleskově, což si pochopitelně společnost takového měřítka může dovolit.

A co ty, používáte Spotify, Apple Music, nebo nějakou jinou službu pro poslouchání muziky?

17.09.2016