Dne 20.04 závřeno

Všichni jistě moc dobře víte, že iPhone a jeho prodejnost je vždycky po uvedení nového zařízení prakticky astronomická a nikdo tak vysoký zájem od zákazníků nečekal. Po uvedení nového zařízení se doslova a do písmene trhají rekordy, které byly stanoveny v minulých letech a minulých představení nového zařízení.

iPhone 6 a iPhone 6S, tedy pochopitelně i jejich větší kolegové iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus při svém uvedení na trh pro celý svět zaznamenali neuvěřitelné čísla, co se prodejností týče a pokud si chtěl člověk co nejdříve svůj iPhone 6 nebo iPhone 6S objednat, musel stát buď nekonečně dlouhé fronty, které opravdu nebraly konce – nebo si ho objednat a několik týdnů čekat.

(obrazek)

V každém případě se jedná vždy o neuvěřitelný a bláhový dav, který šíleně stojí ve frontě dlouhé hodiny a to vše jenom kvůli tomu, aby si mohl zakoupit i tak poměrně hodně drahé zařízení jako první na celém světě.

Nedávno byl uvedený iPhone SE, o kterém se povídalo, že to byl ze strany společnosti Apple bohužel krok vedle a nejednalo se o povedený tah – a jaká je dnes realita? Prodejnosti iPhone SE jsou neuvěřitelné a jedná se o doslova a do písmene o nedostatkové zboží. Pokud si ho budete chtít pořídit na Apple.cz - budete si muset několik týdnů počkat a pokud zavítáte do nějakých Apple prodejen a přeprodejců, rozhodně s dobrou neodejdete.

Apple iPhone SE je neuvěřitelně početně prodávané zařízení a to i přesto, že se jedná o iPhone za necelých 13 tisíc korun, což není malá částka. Na druhou stranu se jedná o zařízení, které vyplnilo dokonalou díru na trhu, což je ideální zjištění a zaručeně dobrý krok, který Apple podnikl.

Pokud si tedy nyní, několik měsíců po uvedení iPhone SE budete chtít dané zařízení pořídit, budete si muset několik dalších týdnů počkat, až bude v továrně znovu vyroben. Jedná se tedy o nedostatkové zboží.

29.06.2016