O moderní, příjemné a skvělé aplikaci s názvem Prisma, díky které můžete snadno a velmi rychle a efektivně upravovat fotografie jistě víte. A víte také o nové aktualizaci, kterou dostala v nedávné době? Na to, že se jedná o aplikaci, která je na trhu velmi krátkou dobu získala hodně kladného ohodnocení, každý o ní píše a publikuje díky ní velmi zajímavé fotografie.

Teprve v červenci jste se dočkali na svém iPhonu aplikace Prisma, která dá se říci doslova a do písmene trhala rekordy co se stahování týče. Na App Store se aplikace Prisma velice rychle zabydlela a nyní dostává významnou aktualizaci, která stojí za zmínku.

(obrazek)

Samotná aplikace Prisma měla jednu velkou nevýhodu a to takovou, že pracovala online, tedy pokud jste si nahrávali fotografii, kterou následně chcete upravovat, musela se nahrát na server a pokud jste ji chtěli prohánět filtrem, opět jste nějakou dobu čekali, jakmile bude server dostupný a vrátí akci.

Toto řešení bylo zpočátku sice dobré, nicméně pokud právě v jeden moment upravuje v aplikaci Prisma svoje fotografie několik milionů lidí po celém světě, rozhodně o dobrou volbu nejde. Proto je nyní aplikace kompletně offline, což má za následek neuvěřitelně rychlé odezvy, celkově dokonalejší a rychlejší úpravy a aplikace různých filtrů.

V prvním případě, tedy online aplikace a online úprav jste měli smůlu, pokud jste neměli datový tarif a chtěli jste upravovat nebo editovat fotografii někde venku v přírodě a bez dostupné bezdrátové sítě.

Nyní je všechno v pořádku a aplikace funguje offline, což je daleko lepší a rozhodně logičtější řešení, díky kterému si aplikaci Prisma opět davy lidí chválí a mluví o ni jako o velmi příjemné aplikaci, která tady ještě nebyla. Na druhou stanu mají velkou pravdu, jelikož se opravdu jedná o aplikaci, která poskytuje filtry, které nemají obdoby a ještě zde nebyly.

A co vy, máte aplikaci Prisma ve svém iPhonu?

14.09.2016