Končíte střední nebo vysokou školu a chystáte se aktivně hledat práci? Proč k tomu nevyužít v dnešní moderní dobře internet, ale také sociální sítě? Dnešní moderní a rychlá doba je hodně aktivní, uspěchaná a pokud hledáte práci, můžete k tomu využít hned několik věcí, které Vám k tomu rozhodně pomůžou.

Jednou z těchto věcí je rozhodně aplikace LinkedIn, díky které si můžete hledat spolupráce, zakázky, ale také obchodní partnery nebo klidně i práci již v dnešní době. Jedná se tedy hlavně o to, že lidé chtějí vybírat z velkého množství firem a díky tomu si v závěru nemohou vybírat nebo neví, zda splňují její parametry k přijetí na danou pozici.

(obrazek)

Nicméně pokud končíte školu, rozhodně si nainstalujete aplikaci LinkedIn, na kterou se dnes podíváme. Je nutné na samotný začátek uvést, že tato služba a funkce je použitelná pouze a jenom v USA, nicméně pevně věříme, že se postupem času rozmůže do Evropy, ale také do celého světa.

Stačí si tedy aplikaci stáhnout do svého iPhone, zaregistrovat se a pokud aktuálně končíte školu, můžete vyplnit dotazníky, které jsou k dispozici přímo v aplikaci a díky tomu odpovíte na několik jednoduchých otázek, které jsou Vám kladeny.

Pomocí toho se sortujete a jste zařazeny do určitých kategorií podle vzdělání, školy, ale také hlavně podle zkušeností, což je to nejdůležitější a nejlepší co můžete v dnešní době mít.

Díky tomu je velmi pravděpodobné, že Vás přímo někdo kontaktuje, jelikož se jedná program o přijímání nové práce, která Vás zajímá a díky aplikaci  LinkedIn si ji můžete v USA najít poměrně hodně snadno, rychle a ještě k tomu efektivně.

Jedná se o velice dobrý program a celkově i aplikaci, která díky tomuto vylepšení pomáhá najít lidem po škole snadno a rychle zaměstnání a aktivuje jim jejich osobní život.

01.05.2016