Nový Apple Campus je již na spadnutí. Podle posledních informací je dokončováno několik posledních důležitých bodů a začne poměrně hodně velké stěhování, které budou muset všichni zaměstnanci společnosti Apple podstoupit. Nicméně stěhovat se do tak nádherné a propracované budovy musí být jedna radost a pokud bude vše dokončeno a funkční jako je podle zavedených plánů - bude se jednat o neuvěřitelnou stavbu, která rozhodně získá nejedno ocenění.

V minulých článcích jsme Vás pochopitelně také informovali ohledně dalších postupů a pracích na samotném Campusu, do kterého se snad společnost Apple co nevidět přestěhuje a začne dělat nové produkty a aplikace právě z tohoto neuvěřitelného sídla, které se rozhodně stane stavbou roku a hodně diskutovanou budovou po celém světě. Hlavně zaoblená skla jsou dominantou celého konceptu, která má společnost pochopitelně originální i do těch nejmenších detailů, kterých si zřejmě ani nevšimnete.

V jedné části jsou solární panely, které budou vytvářet energii pro celou budovu a uvidíme, jak si bude budova energeticky vést v ostrém provozu, kdy celý Apple Campus obydlí několik tisíc lidí. Solární panely jsou hotové zhruba z 40%, takže se velmi brzo dokončí a snad bude celá budova hotova a připravena k předání a nastěhování.

Na výše umístěném videu vidíte jak celá budova aktuálně vypadá, jedná se opravdu o neuvěřitelnou stavbu, která je velmi povedená a každý z nás by si rozhodně v takové kanceláři přál alespoň nějakou dobu dělat a pracovat.

Kolik si myslíte, že stavba Apple Campus stála a jak hluboko musela společnost sáhnout do kapsy? Výstavba Apple Campus stála v přepočtu více jak 5 miliard dolarů, což je v přepočtu na české koruny částka převyšující 120 miliard českých korun. Neuvěřitelné, nemyslíte?

30.06.2016