Hráči hry Pokémon GO to myslí opravdu vážně a pokud mezi ně patříte, rozhodně se do tohoto článku začtěte, jelikož Vám přineseme uceleně informace, jak ušetřit svoji baterii v iPhone při hraní hry právě Pokémon GO. Pojďme se společně na několik typů podívat.

Jedna z největších věcí je rozhodně vypnutí AR módu, což je funkce, která umožní vidět okolo Pokémona reálné prostředí. Jednak se musíte vždy naklánět a natáčet na daného Pokémona, ale také si hodně čerpáte baterii - rozhodně AR mód vypněte, ušetříte si hodně kapacity baterie.

Přímo ve hře Pokémon GO si v nastavení zapněte režim Battery Saver - samotná hra rozhodně ví, že dokáže baterii zařízení hodně potrápit a proto přidali samotní vývojáři tuto skvělou možnost, kdy si ušetříte poměrně hodně kapacity baterie.

(obrazek)

Následně je vhodné také vypnout zvuk a vibrace. Díky tomu Vás nikdo nebude rušit a budete se plně moci věnovat samotnému hraní této dokonalé a moderní hry, která během jednoho týdne doslova a do písmene pobláznila celý svět.

Přímo v iPhone můžete zapnout režim nízké úspory, což je další novinka, která Vám ušetří poměrně hodně baterie. Stačí zavítat do Nastavení a Baterie, kde danou položku zapnete, což je velmi jednoduché.

Snížením jasu displeje opět budete nějakým množstvím šetřit svoji baterii, což je další skvělá věc, díky které vydrží iPhone o několik minut denně déle k dispozici pro Vaše hraní.

Jako poslední věc je rozhodně doporučováno vypnutí WiFi a Bluetooth. Když jste venku, tak tyto technologie většinou nepotřebujete, takže vypnutím docílíte opět větší výdrži samotné baterii ve Vašem zařízení.

Pevně doufáme, že Vám těchto několik málo triků ukázalo jakou cestou se vydat a některé z nich Vám dokonale pomohou.

29.08.2016