29.03 - 1.04 zavřeno

Společnost Apple je nejvíce inovátorskou společností na celém světě – používají nejmodernější technologie pro výrobu, zajímají se o kvalitu jejich produktů a dělají věci do detailu promyšlené, což je rozhodně skvělá zpráva pro každého z nás, kdo by měl zájem si například iPhone zakoupit.

(obrazek)

V každém případě se na internetu objevila zajímavá věc a to ta, že by měl Apple pracovat již tajně a pod pokličkou, ostatně jak je to u společnosti zcela zvykem, na novém vlastním zařízení, které bude v oblasti zdraví. Apple do zdraví a do aplikací okolo právě zdraví investuje poměrně hodně velké částky, zkušenosti, ale také neuvěřitelné množství času, což je rozhodně pozitivní pro každého z nás.

Podle světového magazínu Daily News chystá společnost Apple pro rok 2017 nové zařízení, které bude funkční v oblasti zdraví a uvedeno bude tedy již příští rok, což je poměrně za krátkou dobu. Nicméně zatím není jasné o jaké přesně se jedná zařízení, co bude jeho funkcí a jaké bude mít celkové parametry – jedno je jasné – bude se jednat o dokonalou novinku, kterou Apple rozhodně propracuje do nejmenšího detailu.

Na internetu kolují i diskuse, zda se nebude jednat o novou verzi Apple Watch, které budou monitorovat naši aktivitu a to hlavně z oblasti zdraví atd, což je velmi zajímavé tvrzení, nicméně zda se jedná o tvrzení pravdivé i zatím necháme pro sebe a uvidíme, co Apple nakonec představí a oficiálně uvolní.

Navíc aplikace ResearchKit a HelathKit k tomu dokonale nasvědčují, jelikož se na ně Apple v posledních letech hodně zaměřuje, hodně je propaguje a chce je dostat do podvědomí každého z nás. Bohužel žádné oficiální informace o produktu a datu uvedení nejsou a budeme si opět muset počkat.

14.08.2016